Om Båtjuristen

[vc_row][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]Båtjurist Lars Häller samt Elisabeth Larsson

På Båtjuristen arbetar Lars Häller jur.kand och Elisabeth Larsson. Vi är båda båtmänniskor som förutom att arbeta på juristbyrån Häller Juridik AB och Båtjuristen försöker komma ut på sjön så mycket det går. Båtjuristen.se tillhör Häller Juridik AB.

Lars Häller är uppväxt i Lysekil på västkusten. Han har varit båtmänniska i hela sitt liv. Hans familj har alltid haft båt och kappseglat. Familjen drev också företag i marinbranschen under många år som specialiserade sig på service av båtmotorer, underhåll mm. I företaget ingick också en båttillbehörsbutik.

Lars_haller_kappseglar_rorsman_V

Under högsäsong togs många trilskande motorer och grundstötta båtar om hand. När familjen väl fick ledigt satte de oftast segel i Bohusläns skärgård. Några avstickare till nordiska farvatten hanns också med genom åren.

Lars har seglat både optimist och E-jolle. Därefter blev det egen kölbåt. I tjänsten har han arbetat med båtjuridik och biträtt i båtaffärer, handlagt tvister och försäkringsärenden sedan många år.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/6″][vc_column_text]

Bilder från

livet ombord

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]Elisabeth LarssonElisabeth Larsson arbetar på Häller Juridik och med Båtjuristen sedan 2015, främst med familjerättsliga frågor och marknadsföring. Det är Elisabeth Du oftast möter i telefonen vid en första kontakt.

Elisabeth är född och uppvuxen i Trollhättan. Hon har sedan tonåren haft en kärlek till sjön och båtlivet. I unga år blev det mest dagsturer ut till öarna för att fiska och bada. På senare år har det blivit segling med familjen, men att bara vara nära havet är det viktiga. Är det inte båtsäsong så letar hon gärna upp en klipphäll vid vattnet. Elisabeth har också familj i Kroatien så hon kombinerar gärna ett besök hos dem med att hyra båt och segla mellan öarna i Adriatiska havet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/6″][/vc_column][/vc_row]

Nyaste artiklarna

Kontaktdetaljer

Båtjuristen, Häller Juridik,
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]batjuristen.se
Webbplatser: http://batjuristen.se
http://hallerjuridik.se

Postadress:
Båtjuristen, Box 68, 461 22 Trollhättan