Drömmar om båtliv – hur ser Din dröm ut?

Drömmar om båtliv – hur ser Din dröm ut?

Någon ser en kappseglingsbåt med kolfiberrigg och mörka segel framför sig, en annan en trygg motorseglare. Någon vill åka vattenskidor eller gummiring i höga farter hemma i sjön, andra njuter mer av att glida fram i en snipa. Någon drömmer om att sola på en flybridge och för en annan kanske drömmen är att bara umgås med vänner i sittbrunnen vid bryggan. För en del är meckandet med en gammal dieselmotor en del av båtlivet. Det gemensamma för alla är dock drömmen om båtlivet i någon form.

Att köpa en båt är många gånger att förverkliga en dröm. Det gäller dock att vara omdömesgill och lite kylig innan man slår till. Genom att tänka efter före ett köp kan man allt som oftast undvika oförutsedda situationer och problem. Några garantier för ett problemfritt båtägande finns givetvis inte, men genom att agera utifrån de regler och normer som finns, ställa de krav man har rätt att ställa och inte vara alltför ivrig kan man komma så nära målet det går.

Det gäller att göra rätt från början, ha koll på läget och ha ett gott omdöme. Ta hjälp av någon som kan!

Hur ser din dröm om båtlivet och båtsommar ut?

Kommentera


Båtjuristen

Båtjuristen är en juridisk byrå som erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning om båtar och båtliv. Vi har sakkunskapen om båtar, motorer, tillbehör och sånt som hör båtlivet till. Vi hjälper både privatpersoner och företag i båtärenden.

Lars Häller är både jurist och båtmänniska. Han driver byrån sedan 2002 och har även givit ut boken Juridik ombord. Lars Häller har medverkat och biträtt vid upprättande av avtal, förhandlingar, import och export och processer m.m. inom båtbranschen.

Mer om företaget

Nyaste artiklarna

Kontaktdetaljer

Båtjuristen, Häller Juridik,
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]batjuristen.se
Webbplatser: http://batjuristen.se
http://hallerjuridik.se

Postadress:
Båtjuristen, Box 68, 461 22 Trollhättan