Att anlita båtjurist

Gratisbild-54Att anlita båtjurist kan göra ditt båtägande smidigare och kan till exempel hjälpa dig att få fel på din nyköpta båt åtgärdade. Det kan också gälla att bemöta klagomål från en köpare av din båt. Du kanske vill hyra ut båten på ett tryggt sätt?

Vi vet att många tycker att det känns tryggt i att få klarhet i vilka regler som gäller. Många drar sig för att kontakta en jurist eftersom man tror att det skall bli dyrt. Inget kan vara mer fel!

Naturligtvis är många frågor alltför komplicerade för att kunna lösas bara genom ett kort telefonsamtal, men ofta är det ändå möjligt att få viss vägledning hur man skall agera i en viss fråga.

Fråga oss på telefon eller här via hemsidan

När Du kontaktar oss får Du en kortare telefonrådgivning som utmynnar i ett preliminärt svar hur Du bör gå vidare. Denna tjänst är kostnadsfri. Du kan också använda formuläret här intill för att eposta Din fråga till oss. I de flesta fall försöker vi lämna svar direkt eller i vart fall samma dag. I mera komplicerade fall utmynnar rådgivningen kanske i en fortsatt dialog. Du får tydligt besked om när rådgivningen börjar kosta pengar. Det är alltid gratis att kontakta oss.

Välkommen att ställa Din fråga!

 

Båtjuristen

Båtjuristen är en juridisk byrå som erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning om båtar och båtliv. Vi har sakkunskapen om båtar, motorer, tillbehör och sånt som hör båtlivet till. Vi hjälper både privatpersoner och företag i båtärenden.

Lars Häller är både jurist och båtmänniska. Han driver byrån sedan 2002 och har även givit ut boken Juridik ombord. Lars Häller har medverkat och biträtt vid upprättande av avtal, förhandlingar, import och export och processer m.m. inom båtbranschen.

Mer om företaget

Nyaste artiklarna

Kontaktdetaljer

Båtjuristen, Häller Juridik,
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]batjuristen.se
Webbplatser: http://batjuristen.se
http://hallerjuridik.se

Postadress:
Båtjuristen, Box 68, 461 22 Trollhättan