Att anlita båtjurist

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Gratisbild-54Att anlita båtjurist kan göra ditt båtägande smidigare och kan till exempel hjälpa dig att få fel på din nyköpta båt åtgärdade. Det kan också gälla att bemöta klagomål från en köpare av din båt. Du kanske vill hyra ut båten på ett tryggt sätt?

Vi vet att många tycker att det känns tryggt i att få klarhet i vilka regler som gäller. Många drar sig för att kontakta en jurist eftersom man tror att det skall bli dyrt. Inget kan vara mer fel!

Naturligtvis är många frågor alltför komplicerade för att kunna lösas bara genom ett kort telefonsamtal, men ofta är det ändå möjligt att få viss vägledning hur man skall agera i en viss fråga.

Fråga oss på telefon eller här via hemsidan

När Du kontaktar oss får Du en kortare telefonrådgivning som utmynnar i ett preliminärt svar hur Du bör gå vidare. Denna tjänst är kostnadsfri. Du kan också använda formuläret här intill för att eposta Din fråga till oss. I de flesta fall försöker vi lämna svar direkt eller i vart fall samma dag. I mera komplicerade fall utmynnar rådgivningen kanske i en fortsatt dialog. Du får tydligt besked om när rådgivningen börjar kosta pengar. Det är alltid gratis att kontakta oss.

Välkommen att ställa Din fråga!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Fråga båtjuristen

Båtjuristen svarar kostnadsfritt på din mejlfråga. Ofta kan en första kontakt ge en god bild av vad du bör göra i din situation, samt en ungefärlig kostnad för ärendet. Du får svar på mejl eller telefon efter ditt önskemål.

[/vc_column_text]

  Din fråga

  [/vc_column][/vc_row]

  Nyaste artiklarna

  Kontaktdetaljer

  Båtjuristen, Häller Juridik,
  Spannmålsgatan 13 (besök)
  461 30 Trollhättan
  Tel: +46 (0)520-22 10 20
  Mobil: +46 (0)708-39 62 32
  E-post: info[@]batjuristen.se
  Webbplatser: http://batjuristen.se
  http://hallerjuridik.se

  Postadress:
  Båtjuristen, Box 68, 461 22 Trollhättan